Partners & samenwerking

Irina en Christel zijn de oprichters van De Buitenpsychologen. Twee enthousiaste vakzusters & GZ-psychologen, die veel inspiratie putten uit de natuur, hun werk, het leven, en wat hen blij maakt en inspireert. In wandeltherapie laten zij de combinatie van een wetenschappelijke achtergrond met een natuur-gerichte insteek samen komen. Ik ben aangesloten bij De Buitenpsychologen Community 

Kat is de oprichter van Way Back Home. Ze is natuur- en bostherapie gids opgeleid en gecertificeerd door de internationale Association of Nature and Forest Therapy Guides and ProgramsHaar passie en missie is het creëren van warme en inspirerende sfeer in een groep en mensen te helpen te onthaasten en ontspannen zodat ze makkelijker de verbinding aan kunnen gaan met de natuur, met hun zelf en met elkaar. Als gids combineert ze de technieken van Shinrin-yoku met creativiteit in alle vormen. Kat is in opleiding tot ANFT Trainer en Mentor om nieuwe gidsen te kunnen begeleiden tijdens hun opleiding. Zij is ook mede-voorzitter van de European Council of the Association of Nature and Forest Therapy. 

Iris Vrieling is GZ-psycholoog en daarnaast opgeleid als cognitief gedragstherapeut en EMDR Europe Practitioner. Ook zij neemt je mee naar buiten als buitenpsycholoog in haar eigen praktijk. Samen met Iris organiseer ik elk seizoen een InZicht wandeling om op adem te komen en met nieuwe inzichten én hernieuwde energie weer aan de slag te gaan. Ook organiseren wij workshops op maat (neem contact op voor de mogelijkheden).